Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
Meitä huijataan mennen tullen 
Tavallista kansalaista huijataan kaikilla elämän alueilla ja todistetaan erilaisten johtajien tai muiden auktoriteettien sanomisilla vääriä asioita oikeiksi.
Meille esitetään uskottavaksi erilaisia totuuksia: erilaisten valkotakkisten totuus, tieteellinen totuus, lääketeollisuuden totuus, elintarviketeollisuuden totuus, virkamiesten totuus ja monta muuta ns. virallista totuutta.

 KANSALAINEN HERÄÄ! 

Alkajaisiksi voisit lukea Mats-Eric Nilssonin kirjan: PETOS LAUTASELLA  Tiedätkö mitä suuhusi pistät. ISBN10: 9510345393. WSOY 2008. Neljäs painos v. 2010. Mitä kevyempi tuote, sitä enemmän se vaatii lisäaineita.
Moniakaan lisäaineita ei ole tutkittu tai jos on, niin ainaoastaan rottakokeilla. Osan lisäaineista tiedetään jo nyt varmasti aiheuttavan syöpää, mutta suurimman osan vaikutukset nähdään vasta vuosien päästä.Teos pysäyttää, järkyttää, ahdistaa ja raivostuttaa mutta samalla hetättää.

Suomalaisille sovelletu versio (uusi kirja) on nimeltään Aitoa ruokaa. Väärentämättömän ruoan opas. ISBN19: 9529969783, Atar Kustannus 2010

Vuodessa syöt ämpärillisen lisäaineita.

Katso myös sivu "Ruoka ja terveys"

--------------------------------------------------------------

K a t s o k a a m m e   m u u t a m a a  ” t o t u u t t a”   t a r k e m m i n :

Terveysväite 1

Voi ja muut eläinrasvat ovat pääsyynä suomalaisten verisuonitautien taustalla.

Faktat asiasta:
a)  Suomalaisista naisista 3 % ja miehistä 6 % syö voita. Sen väitetään olevan perussyynä siihen, että koko kansalla on verisuonitauteja.

b)  Margariini keksittiin 1920-luvulla. Sen jälkeen verisuonitaudit ovat yleistyneet samassa suhteesa kuin margariinin käyttö on lisääntynyt.

c) Margariinein valmistusprosessi antaa hyvän kuvan "terveellisyydestä", kuten voit itse todeta:

Margariini – Terveysruokako?  Kasviöljyjen tie ruokapöytään.

Tavallisia kasvisöljyjä sekä margariinia pidetään yleisesti terveellisinä ja jopa erilaisia sairauksia kuten sydän- ja verisuonisairauksia ehkäisevinä tuotteina.

Mutta kuinka luonnonmukaisia ne ovat?

Jotta voisimme arvioida näiden tuotteiden terveellisyyttä, on syytä tutkia niiden valmistusprosessia:

Valmistusprosessissa suurin osa öljyssä luonnollisesti esiintyvistä ravintoaineista on poistettu tai tuhottu. Lisäksi valmistuksessa käytetyt hyvin korkeat lämpötilat sekä vetykäsittely muuttavat öljyn rasvahapot vaaralliseen muotoon, jota ihmisen elimistö ei pysty käsittelemään. Luonnollisesta öljystä onkin tullut elimistölle vierasta ainetta.

Tiedotusvälineet ovat olleet varsin vaitonaisia tieteellisistä tutkimuksista, joiden mukaan käsitellyillä kasvisrasvoilla on monia negatiivisia vaikutuksia ihmisen terveyteen: heikentynyt vastustuskyky, lisääntynyt riski erilaisten kasvainten ja syövän esiintymiselle, dementia, diabetes, ennenaikainen vanheneminen sekä sydän- ja verisuonitaudit, joita vastaan ko. tuotteita vielä markkinoidaan. Kasvisöljyjen ja margariinin valmistusprosessi otettiin käyttöön 1920-luvulla, jolloin verisuonten kalkkeutuminen ja sydänsairaudet olivat hyvin harvinaisia, mutta tuosta ajasta lähtien ko. sairauksien lisääntyminen on kulkenut samaa vauhtia käsiteltyjen kasvisrasvojen yleistymisen kanssa.

Margariinin valmistusprosessi:

1. Siementen jauhaminen ja öljyn poistaminen
Öljyä sisältävät siemenet, pähkinät tai pavut jauhetaan ja niistä poistetaan öljy erilaisten liuottimien avulla, joista yleisimpiä ovat heksaani ja heptaani (bensiinissä esiintyvä hiilivety).

2. Liuottimen poistaminen
Liuotin poistetaan seoksesta höyryttämällä seos noin 150 oC lämpötilassa.

3. Öljyn valkaisu
Öljy valkaistaan eli siitä poistetaan väriaineita (lehtivihreä ja beetakaroteeni) erilaisilla suodatusmenetelmillä tai 110 oC lämpökäsittelyllä.

4. Hajunpoisto
Hajujen poistamiseksi kuuma öljy käsitellään korkeassa alipaineessa 30-60 minuutin ajan. Prosessissa käytetään korkeaa 240-270 oC lämpötilaa.

5. Lesitiininpoisto sekä puhdistus lipeäkivellä
Öljystä riippuen siitä voidaan myös poistaa lesitiini ja se voidaan puhd istaa lipeäkivellä. Lipeäkivi muodostaa öljyyn saippua-aineita, joiden poisto tarvitsee lisäkäsittelyitä.

6. ”Talvikäsittely” - kylmyyskäsittely
Mahdollinen talvikäsittely käsittää öljyn jäähdyttämisen ja suodattamisen, jonka seurauksena öljy ei saostu jääkaappisäilytyksen aikana.

Lopputuloksena on kirkas, varsin stabiili ja melkein mauton öljy valmiina vietäväksi kaupan hyllylle myyntiin tai raaka-aineeksi margariiniteollisuudelle. Margariinin valmistamiseksi öljy tarvitsee vielä lisäkäsittelyn:

7. Vetykäsittely (hydrogenointi)
Margariinin tai leivontarasvan valmistamiseksi öljy käsitellään vetykaasulla, joka muuttaa öljyn kovempaan muotoon (helppo levittää leivälle). Prosessissa öljy käsitellään paineen alla korkeassa lämpötilassa (120-210 oC) 6-8 tunnin ajan. Apuna käytetään metallikatalysaattoria, joka on yleensä nikkeliä tai nikkeli/alumiiniseosta. Katalysaattoria saattaa jäädä vähän lopulliseen tuotteeseen. Öljyn vetykäsittely voi olla ns. osittainen tai kokonainen hydrogenointi. Suomessa osa margariineista tehdään vetykäsittelyn sijasta jähmeään muotoon käyttämällä ns. kiteyttämismenetelmää.

8. Lisäaineet
Jotta margariinille saataisiin puoleensa vetävä voita muistuttava ulkonäkö sekä ”vitamiinirikas” koostumus, joudutaan siihen lisäksi lisäämään erilaisia lisäaineita ja keinotekoisia vitamiineja.

Lähde: Erasmus Udo: Fats that Heal Fats that Kill
Pekka Lahtinen / JS

Onneksi kuolleille kasvisrasvoille on olemassa luonnollinen vaihtoehto: kylmäpuristetut kasvisöljyt (varsinkin kylmäpuristettu oliiviöljy) sekä raikas lisäaineeton meijerivoi!

Terveysvoi-resepti:

-          150 g meijerivoita, huoneen lämpöistä

-          1 dl aurinkokukkaöljyä, huoneenlämpöistä (oliiviöljystä tulee oliiviöljyn maku)

-          sekoitetaaan (turbovatkataan) tehosekoittimella sekaisin (tavallinen vatkain on liian tehoton)

-          lisätään 1 dl jääkaappikylmää lähdevettä tai vastaavaa (ei vesijohtovettä)

-          kaikki ainekset tehosekoitetaan hyvin (1-2 min.)

Tämä uusi levite laitetaan sopivaan rasiaan ja jääkaappiin. On heti käyttövalmis ja miellyttävän makuinen kevytvoi. Oikea kevytvoi!

*****************************************************************************************************************************

Terveysväite 2: 


Sokeri on vaarallista.

Suosi makeutusaineta!  

Onkohan järkevä suosistus?

Yksi yleinen makeutusaine on aspartaami.

ASPARTAAMI (E 951)

Lähteet: Minä Olen 1/2002 Matti Sornikivi,. Betty Martini

Syksyllä 2001 Iltalehdessä kerrottiin norjalaisesta tutkimuksesta, jonka mukaan mm. huippusuositun Coca-Cola Lightin makeutusaineena käytettävä aspartaami on myrkky, joka tuhoaa aivosoluja. että se tekee pikkuhiljaa tyhmäksi. Tutkimuksen suorittaja , tutkija Elisabeth Hetle kertoo lopettaneensa kevytjuomien käytön kokonaan. Norjan luonnontieteellisen ja teknisen yliopiston hyväksymän tutkimuksen mukaan erityisesti lapset ovat vaarassa, sillä aine vaikuttaa tuhoavasti juuri siihen osaan aivoista, jossa oppiminen tapahtuu. Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi tutkimuksen julkistuksen jälkeen, että amerikkalaisissa tutkimuksessa todettiin jo viisi vuotta aiemmin aspartaamin ja aivokasvainten lisääntymisen yhteys.

Betty Martini, "Mission Possible International" nimisen maailmanlaajuisen vapaaehtoisjärjestön perustaja Yhdysvalloista, luennoi ympäri maailmaa etupäässä aspartaamin vaaroista. Hän luennoi kyseisestä myrkystä, josta käytetään mm. nimiä NutraSweet, Egual ja Spoonful, myös maailman ympäristökonferenssissa.

USA:ssa oli ollut ennen konferenssia huomattava multippeliskleroosin (MS-tauti) ja elimistön lupustaudin epidemia, eikä ollut tietoa siitä mikä myrkky niitä oli levittänyt. Betty Martini oli juuri luennoimassa kyseisestä aiheesta. Seuraavaksi muutamia pääkohtia hänen luennostaan.

"Kun aspartaamin lämpötila kohoaa yli 30°C asteen, sen puualkoholi "naamioituu" formaldehyviksi ja sitten muurahaishapoksi, mikä vuorostaan aiheuttaa aineenvaihdunnallisen happomyrkytyksen. Metanolimyrkytys muistuttaa multippeliskleroosia. Tämän vuoksi tehtiin vääriä multippeliskleroosi-diagnooseja. Multippeliskleroosi ei ole tappava tauti , mutta metanolimyrkytys sen sijaan on. Mitä tulee elimistön lupustautiin, se rehottaa lähes yhtä yleisenä kuin multippeliskleroosi ja vaivaa erityisesti Coca-Cola Lightin ja muiden kevyt juomien juojia. Metanolimyrkytyksen uhrit juovat näitä juomia 3-4 tölkkiä päivässä, jotkut vielä enemmän. Kun saamme ihmisen vieroitetuksi aspartaamista, lupuksen oireet tavallisesti häviävät. Valitettavasti tätä tautia ei kuitenkaan voi parantaa. Toisaalta taas niiltä potilailta, joiden on diagnosoitu sairastavan multippeliskleroosia (joka siis itse asiassa metanolimyrkytystauti) useimmat oireet häviävät. Olemme nähneet tapauksia, joissa näkö, jopa kuulokin on palautunut. Tämä koskee myös tinnitusta."

ASPARTAAMITAUTI?

Martini kertoo: "Mikäli käytät aspartaamia (NutraSweet, Egual, Spoonful) ja kärsit fibromyalgia-oireista, kouristuksista, äkkinäisistä kivuista, jalkojen puutumisesta, krampeista, huimauksesta päänsäryistä, tinnituksesta, nivelsäryistä, masennuksesta, ahdistuneisuudesta, puhe- ja näköhäiriöistä tai muistikatkoksista, sarastat todennäköisesti aspartaamitautia!" Aspartaami muuttaa aivokemiaa. Se voi olla syynä moniin halvauskohtauksiin. Voi siis vain kuvitella mitä se tekee Parkinsonin tauti potilaalle. Se aiheuttaa myös syntymävaurioita. Ei siis ole minkäänlaista syytä nauttia tätä tuotetta.

Kongressin pöytäkirjassa luki: " Se saa ihmiset himoitsemaan hiilihydraatteja ja näin se lihottaa." Diapetes-spesialisti ja aspartaamimyrkytysten asiantuntija tohtori J. H. Roberts kertoi, että saatuaan potilaistaan vieroitettua aspartaamista, näiden paino laski kymmenkunta kiloa. Formaldehydi varastoituu rasvasoluihin, erityisesti reisien ja lantion seudulle. Erityisen vaarallista aspartaami on diapetestä sairastavalle.

Martini kertoo olevansa varma, että aspartaamin luoja MONSANTO on tietoinen tämän myrkyn vaarallisuudesta. Se kuitenkin rahoittaa Amerikan lääketieteellistä yhdistystä (American Medical Association), Amerikan ruokavalioyhdistystä (American Dietetic Association), kongressia ja Amerikan lääkäriliittoa (American College of Physicians) konferenssia. Jopa New York Times on julkaissut artikkelin, missä kerrottiin Amerikan ruokavalioyhdistyksen saavan rahaa elintarviketeollisuudelta sen tuotteiden hyväksymiseen. Tämän vuoksi yhdistys ei ymmärrettävästi voi arvostella lisäaineita tai paljastaa yhteyttään Monsantoon.

- Tri Roberts sanoo: "Aspartaamin nauttiminen hedelmöityksen aikana voi aiheuttaa syntymävaurioita."

- Lastenlääkäri ja perintötieteen professori tohtori Louis Elsas sanoi puhuessaan kongressille Emoryn yliopistossa: "Fenyylialaniini kiteytyy istukkaan aiheuttaen jälkeenjääneisyyttä." Ensimmäisissä laboratoriotesteissä eläimet saivat aivokasvaimia, fenyylialaniini hajoaa DXP:ksi (eräs aivokasvainagentti). Kun tohtori Espisto oli pitämässä luentoa aspartaamista, eräs yleisön joukossa istuva neurokirurgi sanoi: "Kun aivokasvaimia on leikattu, niistä on löytynyt huomattavia määriä aspartaamia."

·                                 Vaikka FDA on jo vuosikausia hyväksynyt Stevian (joka on ruoka-aine, ei lisäaine, ja joka auttaa sokeriaineenvahdunnassa ja olisi näin ihanteellinen aine diabeetikoille) ravintolisäksi, se on nyt uskollisuudesta  *) Monsantolle julistanut sen laittomaksi.

·       Jos tuoteselosteessa lukee SOKERITON, ÄLÄ EDES AJATTELE SITÄ!

Virallisten tahojen antama lausunto aspartaamista

Aspartaami (E951) lisäaineena

Aspartaami (E951) on erittäin vähän energiaa sisältävä keinotekoinen makeutusaine, joka koostuu kahdesta elimistössä tavallisesti esiintyvästä aminohaposta, asparagiinihaposta ja fenyylialaniinista. Aminohapot ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka ovat proteiinien rakennusaineita. Aspartaami on 100-200 kertaa makeampi kuin tavallinen sokeri. Ei kestä kuumentamista.

Lisäaineiden turvallisuutta arvioiva FAO:n ja WHO:n elin JECFA on arvioinut aspartaamin turvallisuuden 1984, 1988 ja 1996. Aspartaamin hyväksyttävä päivittäin saanti (ADI) on 40 mg/painokilo. Tuote on EU:n sallimissa käyttömäärissä turvallinen, eikä Suomessa ole todettu hyväksyttävän saannin ylittymistä. Aspartaamia sisältäviä tuotteita voidaan siten käyttää yleisten kohtuullisten ruokatottumusten mukaisesti.

Aspartaamia sisältävissä tuotteissa pitää olla merkintä "sisältää fenyylialaniinin lähteen". Kyseinen merkintä on varoituksena PKU-tautia sairastaville. PKU-tauti on Suomessa erittäin harvinainen. PKU-tautia sairastavien on noudatettava tarkkaa ruokavaliota, joista on poistettu mm. fenyylialaniinia sisältävät soija sekä naudan ja lihan maksa. Tarkempia tietoja ruokavalio-ohjeista saa Väestöliiton perinnöllisyysklinikalta.

Nykyään aspartaamia sisältäviä tuotteita on markkinoilla yli 5000, ja patentti on rauennut, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että kenellä tahansa on mahdollisuus valmistaa aspartaamia ja liittää sitä tuotteisiinsa.

**************************************************

Terveysväite 3:

Lisäaineet ovat vaarattomia.

Onkohan asia täysin varma.   

Kun lisäaineita syödään vuosikymmeniä, niin mikä on niiden vaikutus pitkällä aikavälillä. Mikä osuus niillä on esimerkiksi allergioiden jatkuvaan lisääntymiseen.                       

Näin paljon tiedetään tällä hetkellä lisäaineista:

ELINTARVIKKEIDEN LISÄAINEISTA

HAITATTOMAT  YLEISET LISÄAINEET:  E100, 101, 103, 104, 105, 111, 121, 122, 126, 130, 132, 140, 151, 152, 160, 161, 162, 163, 170, 174, 175, 180, 181, 200, 201, 202, 203, 236, 237, 238, 260, 261, 262, 263, 270, 280, 281, 282, 290, 300, 301, 303, 305 306, 307, 308, 309, 322, 325, 326, 327, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 382, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 408, 410, 411, 413, 414, 420, 421, 422, 440, 471, 472, 473, 474, 475, 480.

Epäilyttävät lisäaineet: E125, 141, 150, 153, 171, 173, 240, 241, 447.

Vaaralliset lisäaineet: E102, 110, 120, 124.

TERVEYSHAITTOJA AIHEUTTAVAT LISÄAINEET:

Suolistohäiriöitä aiheuttavat lisäaineet: E220, 221, 222, 223, 224.

Ruoansulatushäiriöitä aiheuttavat lisäaineet: E338, 339, 340, 341, 450, 451, 463, 465, 466, jäätelö E 407.

Ihosairauksia aiheuttavat lisäaineet: E230, 231, 232, 233.

Haitallinen vaikutus vitamiini B 12 imeytymiseen: E200.

Aiheuttaa kolesterolihaittoja: E320, 321.

Aiheuttaa hermoherkkyyttä: E311, 312.

Suumätä: E330, on myös vaarallinen syövän aihheuttaja.  Esimerkiksi tuotteessa Schweppes, sitruuna, aromisiirappi, Mezzo-Mix, katkarapu, Bondel juusto, säilykesienet.

Syöpää aiheuttavat lisäaineet: E131, 142, 210, 211, 213, 214, 215, 216, 217, 239.

VAROITUS!

Erittäin vaarallinen syövän aiheuttaja: E 131. Esimerkiksi USA:ssa kielletty!

Varokaa erityisesti näitä tuotteita: Mamba E123 / E110.   VARO ! Smarties, nallekarkit, Haribo hedelmäkarkit, suklaapavut, Iglo kalapuikot, Kraft (Dorahm) tuorejuusto, Kraft salami-sulatejuusto, vaniljavanukas E102, / 110, kaikki valmiskastikkeet.

Lähde:  Düsseldorfin yliopiston lastensyöpäklinikka, Saksa.

Suomessa kaikki yllä mainitut lisäaineet eivät ole käytössä.

Huomaa!

Ihminen syö päivittäin 10-20 g lisäaineita eli vuodessa ämpärillisen. Väitetään,ettei sillä määrällä ole mitään vaikutusta mihinkään elintoimintoihin tai elämisen laatuun yleensä, ei edes pitkällä aikavälillä.

Uskotko tuon väitteen?

Minä en usko!

Katso sivu "Ruoka ja tervys"!

...................................................................................................................................................................

*) Monsanto on USA-lainen elintarvikealan yritys, joka mm. patentoi omiin nimiinsä muuntogeenisen maissin ja sian geenit, ym. Näillä ja tulevilla muilla toimillaan se tavoittelee ja tulee saamaan omaan hallintaansa koko maapallon elintarviketuotannon.

Monsanton pääjohtaja on sanonut, että heitä ei kiinnosta moraali- tai eettiset kysymykset, heitä kiinnostaa vain raha.

Jokaisen omilla aivoillaan ajattelevan pitäisi huolehtia siitä, että itse ja oma perhekunta ei osta tai hanki geenimanipuloituja tuotteita. Jos et usko, niin tutustu asiasivuille. (osoite tulossa).

.....................................................................................................................................

Muita silmään sahaamisen nimikkeitä:

Lintuinfluenssa

Aids

Sikaflunssa

ym.

ovat mittavan kansainvälisen rahastuksen välineitä samalla,

kun erittäin tärkeitä tosiasioita on jätetty kertomatta.

Lisäteitoja lähiaikoina.

...................................................................................................................................

Sweet Misery. A poisoned world: http://video.google.com/videoplay?docid=1871783678882092937&q=sweet+misery

Sweet Misery kuvaa miten yleisesti käytetty keinomakeutusaine aspartaami (E-951) on oikeasti syöpää aiheuttava hermomyrkky.

 Fluoride Deception:

 http://video.google.com/videoplay?docid=-2886269353175462948&q=Fluoride+Deception

Fluorin lisäämisestä juomaveteen ei ole mitään iloa. Päinvastoin, fluori edistää alumiinin imeytymistä verestä veri-aivo-esteen läpi aivosoluihin, jolloin älykkyysosamäärä tutkitusti laskee. Ainoa ilo on kemiantehtailijoiden ilo, he kun pääsevät kätevästi prosessijätteestä eroon.

 Money Masters:

osa 1/2:

http://video.google.com/videoplay?docid=4991544789166784731&q=Money+Masters

osa 2/2: http://video.google.com/videoplay?docid=3731971780119435155&q=Money+MastersMoney Masters

kertoo miten maailman keskuspankit, jotka ovat yksityisiä pankkeja  (ainakin osa niistä) toimii ja ketkä korjaavat hyödyn kulissientakaisesta toiminnasta. Dokumentti on vuodelta 1996 mutta se ei haittaa paljoakaan.

 The Corporation:  http://video.google.com/videoplay?docid=477657687600676437&q=the+corporation  

"Jos suuryritykset olisivat ihmisiä, millaisia ihmisiä he olisivat?"

 Secret Mysteries of America's Beginnings:  http://video.google.com/videoplay?docid=7211107180672876856&q=the+new+atlantis

Dokumenttisarjan 1. osassa esitetään epätavallinen näkemys Amerikan mantereen löytymisestä ja sen jälkeisistä tapahtumista. Tämä voi mahdollisesti olla täyttä puppua, mutta itse ainakin pidän esitettyjä tapahtumia täysin mahdollisina ja uskottavina.

 Lisäksi useita hyviä dokumentteja voi ladata osoitteesta:

 http://www.question911.com/links.php

Suosittelen katsomaan ainakin seuraavat: Aerosol Crimes, Kay Griggs Talks, Conspiracy of Silence

Muita hyviä dokumentteja, suosittelen katsomaan:

Votergate Dokumentti "äänestyskonedemokratiasta" ja siitä miten sähköisellä äänestämisellä voidaan näppärästi väärentää vaalit Hidden wars of Desert Storm Asiaa 1991 Persianlahden sodasta.

................................................................................................................

©2019 layout165 - suntuubi.com